PUTNO OSIGURANJE

Putno zdravstveno osiguranje

Polisa putnog osiguranja postala je nezaobilazan putni dokument za boravak u inostranstvu. S obzirom da su putna asistencija i medicinska pomoć veoma skupe u inostranstvu, kupovinom polise putnog osiguranja, obezbeđujete sebi i svojoj porodici da troškove nastale u slučaju iznenadne bolesti, hitne intervencije ili posledica nesrećnog slučaja snosi osiguravajuća kompanija umesto vas.

Svejedno da li je u pitanju godišnji odmor, službeno putovanje ili izlet do nekog grada, važno je osećati se sigurno znajući da ste osigurani. Putujte bezbrižno 24h, na svim kontinentima.

Ukoliko ste zainteresovani da kupite najjeftinije i najkvalitetnije putno osiguranje, to možete uraditi u našoj poslovnici. Poslovnica Travel 365 se nalazi u Smederevu, Vojvode Putnika 28.

Zašto putno osiguranje?

  • Da biste Vama i Vašim najbližima u neželjenim situacijama omogućili brzu, efikasnu i profesionalnu zaštitu.
  • U slučaju bolesti ill nesrećnog slučaja brigu o Vama preuzimaju profesionalci koji sprovode i nadziru Vaše lečenje i organizuju povratak u zemlju prebivališta.
  • Troškovi medicinske asistencije u inostranstvu su izuzetno visoki. Kupovinom polise putnog osiguranja obezbeđujete da u slučaju bolesti ili nesrećnog slučaja nastale troškove umesto Vas plati osiguravajuća kompanija.
  • Polisa putnog osiguranja omogućuje Vam da se za vreme svog putovanja u potpunosti opustite jer ste prethodno obezbedili potpunu i pouzdanu zaštitu.

 

Travel 365 u ponudi ima sledeće polise putnog osiguranja:

Putno osiguranje 
line
Wiener Stadtische putno osiguranje 
 


Copyright © 2019 Travel 365 | Sva prava zadržana. Designed by SRKI