O NAMA

Travel 365 je agencija specijalizovana za pružanje usluga u oblasti avio-saobraćaja koja je nastala sa osnovnim ciljem da svima približi super jeftine AVIO KARTE. Kod nas možete pronaći avio karte za ceo svet po najboljim uslovima i najpovoljnijim cenama. Uz pomoć Galileo rezervacionog sistema u mogućnosti smo da vam trenutno rezervišemo avio karte na bilo kojoj relaciji i u bilo kom delu sveta. Smatramo da putovanja ne treba da budu privilegija pojedinaca, zato su jeftine avio karte naša primarna delatnost.

Pored avio karata, pružamo i ostale usluge koje se tiču putovanja, pa tako kod nas možete kupiti i putno zdravstveno osiguranje.

Naša formula je jednostavna: Vaše zadovoljstvo = naš uspeh!

 

IDENTIFIKACIONI PODACI TRAVEL 365

 

Zašto odabrati nas?

 

Bilo da Vam je prioritet datum i vreme putovanja, cena avionske karte, vreme čekanja prilikom presedanja, dodatne usluge i informacije vezane za osobe sa invaliditetom, tačno mesto u avionu, uslovi prevoza za kućne ljubimce, težina i dimenzije dozvoljenog prtljaga, putno osiguranje i drugo, naši agenti će Vam pružiti precizne podatke i u dogovoru sa avio kompanijom obezbediti najviši stepen komfora za Vas i Vaše najbliže.

Podrska Travel 365
Podrška
Line
Tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja. Spremni smo da pomognemo. Naši agenti će Vam odgovoriti u što kraćem periodu.
Sigurnost Travel 365
Sigurnost
Line
Veliki broj zadovoljnih putnika koji su nam ukazali poverenje su najbolja preporuka za sigurnost i profesionalnu uslugu koju nudimo.
Super cene Travel 365
Super cene
Line
Sarađujući sa više stotina avio kompanija uključujući i niskobudžetne nudimo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije!

 Copyright © 2019 Travel 365 | Sva prava zadržana. Designed by SRKI