AVIO KOMPANIJA PEGASUS AIRLINES

Pegasus Airlines avio karta

O avio kompaniji

Pegasus Airlines je turska niskobudžetna avio kompanija sa sedištem u Istanbulu, glavna vazdušna luka avio kompanije je aerodrom Sabiha Gokcen, koji je se nalazi na azijskoj strani turske metropole. Avio kompanija Pegasus Airlines je osnovana 1. decembra 1989. kao čarter kompanija, u saradnji sa Irskom kompanojm Aer Lingus. Pegasus Airlines 2005. godine postaje low cost avio kompanija, što je i danas njen model poslovanja. Godine 2007. ova avio kompanija je prevezla više putnika nego ijedna druga privatna kompanija u Turskoj, a od 2012. godine stabilno se pozicionirala kao druga po broju prevezenih putnika u Turskoj. Pegasus danas leti ka više od 100 destinacija širom Evrope i Bliskog Istoka.
Pegasus Airlines avio karta
Izdvajamo iz ponude:

Pegasus Airlines pravila za prtljag:

Rucni prtljag PegasusRučni prtljag - Uz osnovnu tarifu putnik sa sobom u kabinu može poneti jedan komad ručnog prtljaga do 8kg, maksimalnih dimenzija 55x40x20cm, kao što je npr. ručna torba, ranac itd.
 
Predati prtljag PegasusPredati prtljag - Na Pegasus letovima nije uključen u osnovnu cenu. Postoje dva tipa predatog prtljaga koja se mogu dokupiti i to:
1. Težine do 15kg.
2. Težine do 20kg.
Cena zavisi od rute na kojoj putujete, a više detalja o konkretnoj destinaciji možete dobiti od naših agenata.
Svaki višak prtljaga koji planirate da ponesete sa sobom potrebno je doplatiti pre leta ili će na aerodromu biti naplaćen po višoj tarifi.
 
 
 
 


Copyright © 2019 Travel 365 | Sva prava zadržana. Designed by SRKI