AVIO KOMPANIJA NORWEGIAN

Norwegian avio karta

O avio kompaniji

Norwegian (pun naziv Norwegian Air Shuttle) je norveška low cost avio kompanija osnovana 1993. godine sa sedištem u Fornebu, predgrađu Osla. Prema broju prevezenih putnika, Norwegian je najveća avio kompanija u Skandinaviji i treća najveća low cost avio kompanija u Evropi. Norwegian povezuje veliki broj norveških i skandinavskih gradova. Osim brojnih direktnih linija Norwegian za razliku od većine niskobudžetnih avio kompanija nudi i brojne konekcije sa presedanjem. Norwegian poseduje bogatu flotu kaja se sastoji od 98 aviona stacioniranih u bazama širom Evrope. Norwegian pokriva preko 126 destinacija, a od 2013. godine kompanija u ponudi ima i preko-okeanske letove. Avioni Norwegiana poseduju opremu za bežični internet koji je besplatno dostupan putnicima na svim letovima.
Norwegian avio karta
Izdvajamo iz ponude:

Norwegian pravila za prtljag:

Rucni prtljag NorwegianRučni prtljag - Uz osnovnu tarifu svaki putnik Norwegian-a ima pravo na jedan komad ručnog prtljaga do 10kg, maksimalnih dimenzija 55x40x23cm, kao i na malu ličnu torbu maksimalnih dimenzija 25x33x20cm koja se lako možete uklopiti ispod sedišta ispred vas.
 
Predati prtljag NorwegianPredati prtljag - Na Norwegian letovima nije uključen u osnovnu cenu. Svaki putnik može dokupiti najviše 2 komada predatog prtljaga i to:
1. Težine do 20kg, dozvoljene dimenzije predatog prtljaga ne smeju prelaziti 250cm dužine, 79cm visine, 112cm širine, sa maksimalnim zbirom tih dimenzija 300cm.
- Bebe (do 2 godine starosti) imaju pravo na 5kg predatog prtljaga spakovanog bilo u posebnoj torbi ili u torbi roditelja.
Cena zavisi od rute na kojoj putujete, a više detalja o konkretnoj destinaciji možete dobiti od naših agenata.
Svaki višak prtljaga koji planirate da ponesete sa sobom potrebno je doplatiti pre leta ili će na aerodromu biti naplaćen po višoj tarifi.
 
 
 
 


Copyright © 2019 Travel 365 | Sva prava zadržana. Designed by SRKI