AVIO KOMPANIJA EASYJET

EasyJet avio karta

O avio kompaniji

EasyJet je britanska niskobudžetna avio kompanija osnovana 1995. godine sa sedištem na aerodromu Luton (područije Londona). Glavna baza avio kompanije EasyJet je na londonskom aerodromu Getvik. EasyJet je prepoznatljiv po svojim "narandžastim" avionima i trenutno leti između 132 destinacije sa preko 820 linija iz više od 30 zemalja. U odnosu na druge low cost avio kompanije, koncept avio kompanije EasyJet je da uglavnom koristi glavne aerodrome koji se nalaze blizu velikih gradova. EasyJet se smatra jednom od najkvalitetnijih low cost aviokompanija. Ova kompanija za razliku od ostalih niskobudžetnih avio kompanija nudi mogućnost više letova u jednoj rezervaciji.
EasyJet avio karta
Izdvajamo iz ponude:

EasyJet pravila za prtljag:

Rucni prtljag EasyJetRučni prtljag - Uz osnovnu tarifu svaki putnik EasyJet-a sa sobom u kabinu može poneti jedan komad ručnog prtljag maksimalnih dimenzija 45x36x20cm (zajedno sa ručkama i točkovima). Ne postoji težinsko ograničenje za ovu kabinsku torbu.
Svi putnici koji su rezervisali Up Front (prednji redovi) ili Extra Legroom (više prostora za noge) sedišta pored manjeg ručnog prtljaga (45x36x20cm) imaju pravo na i na standardni ručni prtljag maksimalnih dimenzija do 56x45x25cm.
 
Predati prtljag EasyJetPredati prtljag - Na EasyJet letovima nije uključen u osnovnu cenu. Postoje tri tipa predatog prtljaga koja se mogu dokupiti i to:
1. Težine do 15kg.
2. Težine do 23kg.
3. Težine do 32kg.
Zajedničko za sva tri tipa predatog prtljaga je da maksimalne dimenzije ne smeju prelaziti 275 cm (zbir dužina + širina + visina).
Cena zavisi od rute na kojoj putujete, a više detalja o konkretnoj destinaciji možete dobiti od naših agenata.
Svaki višak prtljaga koji planirate da ponesete sa sobom potrebno je doplatiti pre leta ili će na aerodromu biti naplaćen po višoj tarifi.
 
 
 
 


Copyright © 2019 Travel 365 | Sva prava zadržana. Designed by SRKI