AVIO KARTA NIŠ   FRANKFURT (Hahn)

Avio karta Niš - Frankfurt
Air Serbia avio karta
Airplane-up Niš Airplane-down Frankfurt
AVIO KOMPANIJA: AIR SERBIA
AERODROM: KONSTANTIN VELIKI AIRPORT (INI)
AERODROM: FRANKFURT-HAHN AIRPORT (HHN)
UDALJENOST: 1256 KM
VREMENSKA RAZLIKA: 0
 
 
 
 
 
Izdvajamo iz ponude:

Air Serbia pravila za prtljag:

Rucni prtljag Air SerbiaRučni prtljag - Uz osnovnu tarifu putnik sa sobom u kabinu može poneti jedan komad ručnog prtljaga do 8kg, maksimalnih dimenzija 40x20x55cm, kao što je npr. ručna torba, ranac itd.
 
Predati prtljag Air SerbiaPredati prtljag - Na Air Serbia letovima nije uključen u osnovnu cenu. Postoje dva tipa predatog prtljaga koja se mogu dokupiti i to:
1. Težine do 23kg.
2. Težine do 32kg.
Zajedničko za oba tipa predatog prtljaga je da maksimalne dimenzije ne smeju prelaziti 158 cm (zbir dužina + širina + visina).
Cena zavisi od rute na kojoj putujete, a više detalja o konkretnoj destinaciji možete dobiti od naših agenata.
Svaki višak prtljaga koji planirate da ponesete sa sobom potrebno je doplatiti pre leta ili će na aerodromu biti naplaćen po višoj tarifi.
Air Serbia avio karta

AIR SERBIA

O avio kompaniji

Air Serbia je nacionalna avio kompanija Republike Srbije. Tradicija Air Serbia datira još iz davne 1927. godine kada je osnovano društvo za vazdušni saobraćaj Aeroput. Dvadeset godina kasnije iz Aeroputa nastao je Jugoslovenski aerotransport, koji je u avgustu 2003. godine promenio ime u Jat Airways, da bi nakon toga 1. avgusta 2013. godine zvanično promenio ime u Air Serbia potpisivanjem sporazuma između Vlade Republike Srbije i Etihad Airwaysa. Ovim ugovorom 49% udela prethodnog Jat Airwaysa pripalo je Etihad Airwaysu dok je većinski vlasnik avio kompanije ostala Republika Srbija sa 51% udela. Air Serbia je od 1961. godine član Međunarodne asocijacije avio-prevoznika (IATA). U ovom trenutku Air Serbia ima 21 avion u svojoj floti i leti na preko 40 svetskih destincija.
 
 

Kontaktirajte Travel 365 agente

Upit za avio kartu Niš - Frankfurt
Kontakt telefon:
+381 (0) 60 48 48 246


Copyright © 2019 Travel 365 | Sva prava zadržana. Designed by SRKI