AVIO KARTA BEOGRAD   ATINA

Avio karta Beograd - Atina
Aegean Airlines avio karta
Airplane-up Beograd Airplane-down Atina
AVIO KOMPANIJA: AEGEAN AIRLINES
AERODROM: BELGRADE NIKOLA TESLA AIRPORT (BEG)
AERODROM: ELEFTHERIOS VENIZELOS AIRPORT (ATH)
UDALJENOST: 805 KM
VREMENSKA RAZLIKA: 1
 
 
 
 
 
 
Izdvajamo iz ponude:

Aegean Airlines pravila za prtljag:

Rucni prtljag Aegeon AirlinesRučni prtljag - Uz osnovnu tarifu putnik sa sobom u kabinu može poneti jedan komad ručnog prtljaga do 8kg, maksimalnih dimenzija 56x45x25cm, kao što je npr. ručna torba, ranac itd.
 
Predati prtljag Aegeon AirlinesPredati prtljag - Na Aegean Airlines letovima nije uključen u osnovnu cenu. Postoje dva tipa predatog prtljaga koja se mogu dokupiti i to:
1. Težine do 23kg.
2. Težine do 32kg.
Zajedničko za oba tipa predatog prtljaga je da maksimalne dimenzije ne smeju prelaziti 158 cm (zbir dužina + širina + visina).
Cena zavisi od rute na kojoj putujete, a više detalja o konkretnoj destinaciji možete dobiti od naših agenata.
Svaki višak prtljaga koji planirate da ponesete sa sobom potrebno je doplatiti pre leta ili će na aerodromu biti naplaćen po višoj tarifi.
Aegeon Airlines avio karta

AEGEON AIRLINES

O avio kompaniji

Aegean Airlines je nastao 1987. godine kao mala privatna avio kompanija, vremenom je rasla i razvila se do klasičnog avio prevoznika, danas je najveća grčka avio kompanija po broju prevezenih putnika, veličini flote i broju destinacija koje opslužuje. Glavna baza avio kompanije je na međunarodnom aerodromu u Atini, a druga velika baza ove avio kompanije je u Solunu. Od 2010. godine Aegean Airlines je član Star Alliance. Aegean Airlines je 2013. godine kupio avio kompaniju Olimpic Air, nekadašnju nacionalnu avio kompaniju Grčke, ali su obe avio kompanije nastavile da rade pod različitim brendom. Ova avio kompanija je u poslednjih nekoliko godina potpuno obnovila flotu sa novim avionima. SkyTrax je proglasio avio kompaniju Aegean Airlines najboljom regionalnom avio kompanijom u Evropi za 2018. godinu.
 
 

Kontaktirajte Travel 365 agente

Upit za avio kartu Beograd - Atina
Kontakt telefon:
+381 (0) 60 48 48 246


Copyright © 2019 Travel 365 | Sva prava zadržana. Designed by SRKI